vrijdag 29 mei 2020

Beweeguurtje à la Limburg in Beweging



Veel mensen deden de afgelopen weken trouw mee met de work-outs van fysiotherapeut Erik Eurelings van Limburg in Beweging. Bewegen is heel belangrijk, zeker nu we in deze tijd meer thuis zijn en sneller meer stil zitten. Niet alleen voor de lichamelijke gezondheid is bewegen gunstig, ook voor de geestelijke gezond. Door regelmatig te bewegen kun je de uitdagingen van het leven beter aan.

Nu de maatregelen in verband met Corona iets versoepeld zijn, gaan wij buiten aan de slag met een beweeguurtje à la Limburg in Beweging. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de 1,5meter afstand-regel.

Het beweeguurtje vindt plaats op de maandag bij Ut Zaelke van BundeNuSamen op het binnenpleintje aan het Monseigneur Theunissenplantsoen. Het beweeguurtje wordt gegeven door een professionele sportinstructeur van TEN the Lifestyle Company in Meerssen.

Er zijn twee groepen. De eerste groep is van 10.15 tot 11.00 uur en de tweede groep van 11.15 tot 12.00 uur. Je dient je vooraf op te geven bij onze projectleider Hanneke Philipsen door een mail te sturen naar hanneke.philipsen@planet.nl of telefonisch 06-29026328.

Iedereen die het leuk vindt om mee te komen doen, is van harte welkom. Je kunt de oefeningen op je eigen niveau uitvoeren. Ook is het mogelijk om een stoel erbij te pakken om je aan vast te houden. Je hebt geen speciale sportkleding nodig, gewoon makkelijk zittende kleding en stevige schoenen zijn voldoende. Neem twee 1/2 liter flesjes water mee om als gewichtje te gebruiken.

We starten met een serie van 5 weken: 8, 15, 22 en 29 juni en 6 juli. De kosten zijn slechts €5,- voor alle 5 keer. 

 Mocht u vragen hebben, neem dan rustig contact met Hanneke op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten