vrijdag 29 mei 2020

TEN Bootcamp tot aan zomervakantie!



Op 18 en 25 mei waren de eerste TEN Bootcamps voor kinderen van de basisschool en jongeren van de middelbare school. Vanwege het grote succes gaan we verder met de bootcamps tot aan de zomervakantie!

De bootcamps worden gegeven door een professionele trainer van TEN the Lifestyle Company buiten op het veldje voor de ingang van Zwembad Meerssen.

Data: 8, 15, 22 en 29 juni en 6 juli

Tijd:
18.00-19.00 uur basisschool-leerlingen
19.15-20.15 uur middelbare school-leerlingen

De totale kosten voor deze 5 bootcamps zijn slechts €5,- p.p..

Je moet je vooraf op geven door een mail te sturen naar Hanneke op hanneke.philipsen@planet.nl. Vermeld in deze mail je naam (van zoon/dochter), leeftijd en mobiel nummer waarop ouders/verzorgers ten tijde van de instuif bereikbaar zijn in verband met noodgevallen. Je ontvangt dan informatie hoe je de €5,- moet betalen.

We roepen kinderen en jongeren dringend op om thuis te blijven als ze een van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°), als iemand in hun huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten en/of als iemand in hun huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Deelname is geheel op eigen risico.

Zorg dat je kind sportkleding aan heeft en geef hem/haar een flesje water mee. Mocht u vragen hebben, neem dan rustig contact op met Hanneke op 06-29026328.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten