maandag 18 mei 2020

Old Star Tennis weer gestart op 1,5 meter


Nu buiten sporten onder voorwaarden en met een onderlinge afstand van 1,5 meter weer mag, is afgelopen week Old Star Tennis weer gestart.

Old Star Tennis is een laagdrempelige beweegactiviteit (met name voor 55+-ers, maar iedereen is welkom) gebaseerd op tennis waarbij iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen.

Old Star Tennis wordt gegeven door Bjorn Boumans, één van de trainers van Tennisclub Bunde. Bjorn zorgt voor professionele begeleiding met veel aandacht voor de eigen beweegmogelijkheden van de deelnemers.

Er wordt begonnen op een kleiner speelveld wat makkelijker te belopen is. De deelnemers gebruiken een lichtgewicht racket dat eenvoudig te hanteren is. Er wordt gespeeld met een rode (zachtere) tennisbal die de spelers meer tijd geeft om de bal te slaan. Plezier in bewegen staat centraal. Naast samen bewegen is het sociale aspect belangrijk: eerst samen tennissen en daarna nog samen een drankje drinken.

Old Stars wordt gegeven iedere vrijdag van 11.30-12.30 uur op de banen van Tennisclub Bunde door hun trainer Bjorn Boumans. De kosten van een Old Star Strippenkaart zijn €39,- voor 6 keer.

Mocht je interesse hebben, dan mag je de eerste keer gratis mee komen doen! Rackets zijn aanwezig, u hoeft alleen te zorgen voor makkelijk zittende kleding en schoenen.

Mocht je vragen hebben, neem rustig contact op met Bjorn per mail info@eventserve.nl of telefonisch 06 53783684.

Heeft u andere vragen over Bunde Beweegt? Bel met onze projectleider Hanneke op 06-29026328.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten