dinsdag 19 mei 2020

Sport- en Spelinstuif: gratis beweeguurtje voor basisschoolkinderen uit Meerssen


Wegens succes verlengd: Sport- en spelinstuif
Gratis beweeguurtje voor basisschoolkinderen uit Meerssen!

Op 6 mei begonnen wij met de Sport- en Spelinstuif: een gratis beweeguurtje voor basisschoolkinderen. De kinderen gaan onder leiding van sport- en tennisleraar Bjorn Boumans aan de slag met verschillende sport- en spelelementen. Veel kinderen deden de afgelopen weken met veel plezier mee.

Woensdag 20 mei zou de laatste instuif zijn. Nu hebben wij heel goed nieuws, want dankzij de gemeente Meerssen kunnen wij verder met de Sport- en Spelinstuif!

Tot aan de zomervakantie kunnen basisschoolkinderen uit de gemeente Meerssen gratis mee komen doen. De instuif wordt gegeven iedere woensdag op de banen van Tennisclub Bunde aan het Heiveld in Bunde.

Er is twee groepen:
13.00-14.00 uur basisschool-kinderen van 4 tot en met 8 jaar
14.00-15.00 uur basisschool-kinderen van 8 tot en met 12 jaar

Alle basisschoolkinderen uit de gemeente Meerssen zijn van harte welkom om mee te komen doen.
Zodat de organisatie de toestroom veilig kan laten verlopen, is het verplicht je (kind) vooraf aan te melden.

Je moet je (kind) opgeven door een mail te sturen naar projectleider van Bunde Beweegt Hanneke Philipsen op hanneke.philipsen@planet.nl. Vermeld in deze mail je naam (van zoon/dochter), leeftijd en mobiel nummer waarop ouders/verzorgers ten tijde van de instuif bereikbaar zijn in verband met noodgevallen.

Zorg dat je kind sportkleding aan heeft en geef hem/haar een flesje water mee. Mocht u vragen hebben, neem dan rustig contact op met Hanneke op 06-29026328.

In verband met de bestrijding van het Corona-virus nemen wij een aantal veiligheidsmaatregelen:

  • Ouders kunnen hun kind afzetten bij de toegangspoort van de tennisclub. Ouders kunnen niet zelf het tennispark betreden.
  • We roepen kinderen dringend op om thuis te blijven als ze een van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°), als iemand in hun huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten en/of als iemand in hun huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19).

Deze maatregelen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de gemeente Meerssen en NOC NSF. Ondanks al deze maatregelen blijft deelname geheel op eigen risico.

1 opmerking: