zondag 14 juni 2020

Groot succes Beweeguurtje à la Limburg in Beweging



Op 8 juni was het eerste Beweeguurtje à la Limburg in Beweging. Onder professionele leiding van sportinstructeur Marielle van TEN the Lifestyle Company deden maar liefst 18 mensen mee.

Vanwege het grote aantal deelnemers gaan we vanaf deze week (15 juni) van start met twee groepen. In de eerste groep van 10.15 tot 11.00 uur is nog plek. De tweede groep van 11.15 tot 12.00 uur zit helemaal vol.

Het beweeguurtje vindt plaats op de maandagen 22 en 29 juni en 6 juli bij Ut Zaelke van BundeNuSamen op het binnenpleintje aan het Monseigneur Theunissenplantsoen. . Iedereen die het leuk vindt om mee te komen doen, is van harte welkom. Je kunt de oefeningen op je eigen niveau uitvoeren. Ook is het mogelijk om een stoel erbij te pakken om je aan vast te houden. Je hebt geen speciale sportkleding nodig, gewoon makkelijk zittende kleding en stevige schoenen zijn voldoende. Neem twee halve liter flesjes water mee om als gewichtjes te gebruiken!

De kosten zijn slechts €5,- voor alle keren. Je dient je vooraf op te geven bij onze projectleider Hanneke Philipsen door een mail te sturen naar hanneke.philipsen@planet.nl of telefonisch 06-29026328.

Natuurlijk houden we hierbij rekening met de 1,5 meter afstand-regel. Deelname is geheel op eigen risico. Mocht u vragen hebben, neem dan rustig contact met Hanneke op.

Wil jij ook graag wat meer bewegen, maar weet je niet goed wat? Neem ook dan rustig contact op met onze projectleider Hanneke Philipsen en bekijk met haar wat er allemaal voor een mogelijkheden zijn in onze gemeente. Je kunt mailen naar hanneke.philipsen@planet.nl of bellen op 06-29026328.

Kijk eens op onze website bundebeweegt.blogspot.com voor meer informatie over bijvoorbeeld Tai Chi, Old Star Tennis. Jeugd Booptcamp en/of de gratis Sport- en Spelinstuif voor de basisschooljeugd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten