woensdag 28 augustus 2019

Tai Chi Proefsessie 4 september in Bunde




Op 21 augustus was onze brainstorm-lunch: 20 mensen genoten van een heerlijke, gezonde lunch onder de pergola op het mooie terras van Tennisclub Bunde. Tijdens de lunch werden meteen concrete plannen gemaakt, zoals een proefsessie Tai Chi op 4 september 2019.

Tai chi is een Chinese bewegingskunst waarbij oefeningen gedaan worden met ronde, vloeiende en harmonieuze bewegingen. Het is vooral bekend om de weldadige werking op lichaam en geest. Veel mensen hebben baat bij het ontspannen staan en bewegen tijdens en na de tai chi-sessies.

De (gratis) proefsessie Tai Chi op 4 september 2019 wordt gegeven van 10.00-11.00 uur door instructeur Jos Jeurissen van Raising Tai Chi Heroes in Ut Zaelke, de ontmoetingsruimte van BundeNuSamen aan het Mng Theunissenplantsoen in Bunde. 

Jos kijkt samen met iedere deelnemer ook naar eventuele beperkingen en hoe de deelnemer toch de bewegingen mee kan doen. Indien iemand bijvoorbeeld moeite heeft met zijn evenwicht is het ook mogelijk om met behulp van een wandelstok of steun van een stoel de bewegingen te maken. 

Wilt u mee komen doen aan deze gratis proefsessie, bel dan even om u op te geven met onze projectleider Hanneke op 06-29026328.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten