vrijdag 30 augustus 2019

Ook dit schooljaar Free Running in Bunde!


De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er alweer op! Wil jouw zoon/dochter dit schooljaar ook lekker sportief bezig en en wil hij/zij wel wat coole tricks leren? Laat hem/haar dan eens een keertje mee doen met de freerunning-lessen van Minded Motion.


Freerunning is een sport waarbij je zo soepel en creatief mogelijk verplaatst over en tegen obstakels. Wanneer je freerunning lessen volgt, leer je om je hele lichaam en geest onder controle te krijgen.
Sinds het voorjaar van dit jaar organiseert Minded Motion freerunning-lessen in gymzaal de Koprol in Bunde. De lessen worden gegeven voor trainer Mike van den Broek. Vanaf deze week worden de lessen gegeven van 15.15 tot 16.15 uur. Indien er genoeg belangstelling is start er een tweede groep van 16.15 tot 17.15 uur. Dit tweede uur is voor kinderen vanaf 11 jaar en is zeker ook geschikt voor middelbare scholieren!

Op hun website mindedmotion.com kun je je zoon/dochter aanmelden voor twee gratis proeflessen. Via de homepage ga je naar ‘school’, ‘wekelijkse freerunning lessen volgen’ en ‘Free running in Bunde’ en schrijf je in!

Mocht je zoon/dochter het zo leuk vinden dat hij/zij echt op freerunning wil gaan en wekelijks de lessen volgen, dan kun je hem/haar opgeven door het inschrijfformulier op de website mindedmotion.com in te vullen. De kosten voor Free Running bedragen slechts €24,- per maand. Uitgebreide informatie over de kosten staat op het inschrijfformulier.


Mocht je vragen hebben over deze activiteit of over Bunde Beweegt, neem dan rustig contact op met projectleider Hanneke Philipsen, 06-29026328 of hanneke.philipsen@planet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten