zondag 10 maart 2019

Uitslag van behoeftepeiling



Het is alweer een tijdje geleden dat er een post stond op onze website. Dat betekent niet dat er niks gebeurd is. Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest.

In januari 2019 heeft de behoeftepeiling plaatsgevonden en in februari hebben wij deze uitgewerkt. Ook is onze projectleider Hanneke Philipsen op basisschool Franciscus in Bunde geweest om een klassikale behoeftepeiling onder de kinderen af te nemen.

Uit de behoeftepeiling van de volwassenen blijkt dat veel deelnemers al actief bezig zijn. Mensen staan ook open om andere bestaande en ook nieuwe activiteiten uit te proberen. Ook deden de deelnemers eigen suggesties voor activiteiten in Bunde die er nu nog niet zijn, zoals wandelroute met oefeningen door Bunderbos en tai chi. En de ondervraagden vonden de nieuwjaarswandeling zeker voor herhaling vatbaar.

Uit de behoeftepeiling van de basisschoolleerlingen blijkt dat er veel gesport wordt door de leerlingen. De meeste leerlingen geven aan zelf graag nog meer te willen sporten. Ook door de leerlingen werden nieuwe activiteiten genoemd waar ze interesse in hadden, zoals bijvoorbeeld mountainbiken, free running en boksen.

Bunde Beweegt is volop aan de slag gegaan met deze bevindingen en binnenkort zult u hierover meer kunnen lezen op onze site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten