zondag 31 maart 2019

Geslaagde Free Running kennismakingsclinic van Minded Motion


Op donderdag 28 maart was de kennismaking met Free Running voor basisschoolleerlingen in gymzaal de Koprol in Bunde georganiseerd door Bunde Beweegt. En wat was het een feestje!

Er kwamen 38 kinderen mee doen, echt fantastisch! Trainer Mike van den Broek had een circuit met drie onderdelen uitgezet. De deelnemers werden in drie groepen verdeeld en die gingen om de beurt aan de slag op de verschillende onderdelen. De muziek ging aan en de sfeer was heel goed. Aan het einde van de clinic deden alle kinderen onder begeleiding van Mike een echte wall-flip en daarmee sloten we de clinic af.

Op 11 april start Minded Motion met de free running-lessen in Bunde. Ze worden gehouden op donderdag van 15.30 tot 16.30 uur in gymzaal De Koprol. Bij voldoende belangstelling start een tweede groep van 16.30 tot 17.30 uur. Wil je ook meedoen? Ga dan naar hun site mindedmotion.com en geef je op!



Mocht je vragen hebben over deze activiteit of over Bunde Beweegt, neem dan rustig contact op met projectleider Hanneke Philipsen, 06-29026328 of hanneke.philipsen@planet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten