zondag 26 april 2020

Kinderen kunnen gratis sporten bij Tennisclub Bunde!



In de persconferentie van 21 april maakte de regering bekend dat kinderen t/m 18 jaar onder voorwaarden weer mogen sporten vanaf 29 april. Minister-president Rutte riep verenigingen op om zoveel mogelijk kinderen mee te laten doen, dus ook niet-leden.

Bunde Beweegt en Tennisclub Bunde geven gehoor aan deze oproep en nodigen kinderen uit om de komende vier weken gratis te komen sporten! Je hoeft niet perse iedere week te komen, je kunt je gewoon per keer aanmelden.

Voor de basisschool-kinderen is er de Sport- en Spelinstuif waarbij de kinderen onder leiding van sport- en tennisleraar Bjorn Boumans aan de slag gaan met verschillende sport- en spelelementen.
Voor de middelbare scholieren is er de Tennisinstuif waarbij de tieners, ook onder begeleiding van Bjorn, samen kunnen gaan tennissen. Rackets en ballen zijn aanwezig.

Sport- en spelinstuif 29 april, 6, 13 en 20 mei 2020
13.00-14.00 uur basisschool-kinderen van 4 tot en met 8 jaar
14.00-15.00 uur basisschool-kinderen van 8 tot en met 12 jaar

Tennisinstuif 29 april, 6, 13 en 20 mei 2020
19.00-21.00 uur middelbare scholieren van 12 tot 18 jaar

Wij hebben allemaal samen een grote verantwoordelijkheid dit goed op te pakken voor de jeugd en nemen daarom allerlei veiligheidsmaatregelen:

·        Kinderen van 12 tot 18 jaar zullen onderling afstand van 1,5 meter houden.
·        Het clubhuis met kantine en kleedkamers blijft gesloten. (Ga vooraf thuis naar toilet!)
·        Ouders kunnen hun kind afzetten bij de toegangspoort van de tennisclub. Ouders kunnen niet zelf het tennispark betreden.
·        We roepen kinderen dringend op om thuis te blijven als ze een van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°), als iemand in hun huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten en/of als iemand in hun huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19).

Deze maatregelen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de gemeente Meerssen en NOC NSF. Ondanks al deze maatregelen blijft deelname geheel op eigen risico.

Zodat de organisatie de toestroom veilig kan laten verlopen, is het verplicht je (kind) vooraf aan te melden. Je moet je (kind) opgeven door een mail te sturen naar projectleider van Bunde Beweegt Hanneke Philipsen op hanneke.philipsen@planet.nl. Vermeld in deze mail je naam (van zoon/dochter), leeftijd en mobiel nummer waarop ouders/verzorgers ten tijde van de instuif bereikbaar zijn in verband met noodgevallen.

Zorg dat je kind sportkleding aan heeft en geef hem/haar een flesje water mee. Mocht u vragen hebben, neem dan rustig contact op met Hanneke op 06-29026328.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten