zaterdag 12 januari 2019

Behoefte-peiling Bunde Beweegt



Door de toekenning van een landelijke subsidie heeft Bunde Beweegt de mogelijkheid om de komende twee jaar beweegactiviteiten op te zetten voor de inwoners van Bunde.

“En niet zomaar een sport, maar een op maat gesneden activiteit. We gaan niet uit van het bestaande aanbod, maar we willen juist als verenigingen kijken naar de vraag die er ligt bij de inwoners van Bunde”

Wij willen u vriendelijk verzoeken deze online vragenlijst in te vullen zodat we weten waar uw interesse naar uitgaat. Het is voor ons heel belangrijk om te weten waar behoefte aan is in Bunde. 

De uitkomst van deze behoeftepeiling is het uitgangspunt voor nieuwe activiteiten. De uitkomst van deze behoeftepeiling zal worden gepubliceerd in Weekblad de Geulbode en hier op onze website. 

Als u uw mailadres opgeeft, zullen wij u vervolgens persoonlijk blijven informeren over de Bunde Beweegt-activiteiten en de uitkomst van de behoeftepeiling. Tevens maakt u kans op een mooie prijs. 

De gegevens worden niet aan derden verstrekt en worden alleen gebruikt voor Bunde Beweegt.

Hebt u geen interesse in actieve sport- en speldeelname, maar wilt u wel een bijdrage leveren als vrijwilliger of op een ander niveau, dan kunt u nadat u uw voor- en achternaam hebt ingevuld direct doorgaan naar pagina 6.

Wilt u liever een fysieke vragenlijst, dan kun u die hier downloaden. U kunt de fysieke variant vanaf maandag 14-1-2019 inleveren bij Albert Heijn Dijkstra in Bunde.


Heeft u vragen over Bunde Beweegt, dan kunt u contact opnemen met projectleider Hanneke Philipsen 06-29026328.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten